Freeskop met wisselplaten van Dijet.

Dijet is de Japanse producent van freeskop met wisselplaten. Tot het leveringsprogramma van Dijet behoren vlakfrees , hoekfrees , diemaster , kopieerfrees oftewel bolkopfrees , radiusfrees , en hoge voedingsfrees.

De Japanse fabrikant, produceert freesbody met wisselplaat voor de metaalverwerkende  industrie. Wij leveren de freesbody voor verspanende gereedschappen, voor zowel de NC alsook CNC machines.  De freesbody kan geleverd worden als opsteekfrees, inschroeffrees of als schachtfrees met wisselplaat, zowel voor de vlakfrees , hoekfrees , diemaster , kopieerfrees oftewel bolkopfrees , radiusfrees .

Wisselplaten.

De sterke punten van Dijet zijn de wisselplaten voor het bewerken van constructiestaal, veredelingsstaal,gereedschapsstaal,Rvs, Inconel en Titanium.
Plus het erg nauwkeurig en glad bewerken tot een oppervlakteruwheid van Ra 0,03um.
De wisselplaat van Dijet wordt geproduceerd in hardmetaal, cermet of CBN.

Freesplaten.

Dijet levert freesplaten zoals Adhx, Adkt, Apgw, Apgt, Apkt, Bnm, Im, Mpmt, Odmt, Odmw, Pghn, Rdhx, Rdmw, Rdmx, Rdmt, Rdht, Rnm, Sdhw, Sdmt, Sehw, Seht, Sekn, Sekr, Sekt, Sghn, Spga, Spkn, Swb, Tpgn, Tpgw, Tpmn, Tpkn, Wdmw, Wdmt, Zcmt, Zdmt, Zpmt.

Draaibeitels.

Tot het leveringsprogramma van Dijet  behoren de ISO draaibeitels zoals de;
Cnmg, Cnmm, Ccmt, Ccgt, Cpmh, Ccet, Cnma
Dnma, Dnmg, Dcmt, Dcet, Dpet
Snmg, Scmt, Spmr, Spmn, Sngn, Spgn
Tnmg, Tnma, Tpmr, Trmn, Tnmg, Tneg
Vnmg, Vbmt, Vbet, Vpet, Vnma
Wnmg en Wnma.

De draaibeitels van Dijet met de spaanbreker SF en SG zijn speciaal ontwikkeld voor het draaien van Rvs, zoals Rvs303, Rvs304, Rvs316 en Rvs321.

De draaibeitels van Dijet met spaanbreker SZ, zijn speciaal ontwikkeld voor het draaien van supernikkellegeringen zoals Inconel, Hastalloy en Monel.

Klik op de afbeelding en download (automatisch) alle informatie over de freeskoppen van Dijet.
Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Catalogus Dijet

Informatie ?

Indien u meer informatie wenst, gelieve het onderstaande formulier in te vullen en te versturen.

Of neem telefonisch contact. 0475-549000