Freeskop voor Aluminium.

Aerochipper.

Dijet heeft de Aerochipper uitgebracht in 2 uitvoeringen.

1e De Aero-chipper Mini, de Mam.
Deze freeskop voor  het verspanen van Aluminium met wisselplaten, is zeer goed geschikt voor het voorfrezen en nafrezen. Nafrezen van een gladde en rechte wand zonder overgangen.
Leverbaar vanaf diameter 16mm. Met wisselplaten in de Xoet-0803met een radius van 0.4 , 0,8 1.6 of 2,0 mm.
Slechts een wisselplaatgrootte leverbaar voor deze freeskop voor Aluminium.

2e De Aero-chipper, de Mal.
Leverbaar als schachtfrees, inschroeffrees en opsteekfrees. Als inschroeffrees is de Aerochipper leverbaar vanaf diameter 20, en als opsteekfrees vanaf diameter 50 mm. Deze frees voor het verspanen van Aluminium, snijdt extreem licht en heeft een zeer hoog verspanend volume. Het verspanend vermogen is 2.250 cc/min.

De Aerochipper is uitermate geschikt voor het voorfrezen, en nafrezen, ook bij een zeer lange uitsteeklengte. Bij het nafrezen realiseert deze freesbody voor Aluminium, ontwikkeld door Dijet, een gladde en rechte wand zonder overgangen.
Deze freeskop voor Aluminium is voorzien van koelkanalen. De Aerochipper is geschikt voor de toepassing van een helicoidale interpolatie.

Er is slechts een wisselplaatgrootte leverbaar voor deze freeskop voor Aluminium. De wisselplaat is leverbaar met verschillende radiussen. De wisselplaat, de Xogt-1605..Pdfr-Fz05, is verkrijgbaar met een radius van 0,4 / 0,8 / 1,2 / 1,6 / 2,0 / 3,0 en een radius van 3,2 mm. De wisselplaten voor de Aerochipper hebben een snijlengte van 15 mm en realiseert een zeer gladde en rechte wand zonder overgangen. De wisselplaat in Fz05 is gepolijst, waardoor een goede spaanafvoer gerealiseerd wordt. Tevens zorgt dit ervoor dat er een excellent verspaant oppervlakte ontstaat.
Indien men de wisselplaten in de Jc 5118 kwaliteit toepast, dan is de Aerochipper tevens geschikt voor het effectief verspanen van Titanium.

Hoe groter de radius, des te groter is de snijdruk. Daarom adviseren wij om met een zo klein mogelijke radius na te frezen. Een zo klein mogelijke radius voor het nafrezen van bodemvlakken, en met een grote radius nafrezen van de wanden.

Dijet levert ook vlakfreeshoekfreesradiusfreeskopieerfreeshoge voedingsfreesDiemaster en inschroeffrees.

Klik op de afbeelding en download (automatisch) alle informatie over de Aerochipper van Dijet. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Informatie ?

Indien u meer informatie wenst, gelieve het onderstaande formulier in te vullen en te versturen.

Of neem telefonisch contact. 0475-549000