Hoekfrees.

Hoekfrees van Dijet, in 2 soorten, SSD en EXSAP.
Hoekfrees van Dijet zijn geschikt voor het voorfrezen en nafrezen, geschikt voor constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, Rvs en Titanium.

Hoekfrees SSD, type SSD een freeskop van Dijet met hardmetalen wisselplaten realiseert een rechte wand, excellent oppervlakte zonder overgangen.

Hoekfrees EXSAP, is geschikt als hoekfrees met een maximale snededediepte van 15 mm. En tevens geschikt voor het “plunchen”, vlakken en helicoidaal-frezen.

SSD hoekfrees.


SSD, type SSD een freeskop van Dijet met hardmetalen wisselplaten realiseert een rechte wand, excellent oppervlakte zonder overgangen.
Hoekfrees SSD voor het voorfrezen en nafrezen, geschikt voor constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, Rvs en Titanium.

EXSAP hoekfrees.


Hoekfrees EXSAP, is geschikt als hoekfrees met een maximale snededediepte van 15 mm. En tevens geschikt voor het “plunchen”, vlakken en helicoidaal-frezen.
Hoekfrees voor het voorfrezen en nafrezen, geschikt voor constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, Rvs en Titanium.

Informatie ?

Indien u meer informatie wenst, gelieve het onderstaande formulier in te vullen en te versturen.

Of neem telefonisch contact. 0475-549000.

  Naam*

  Bedrijfsnaam

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Uw bericht

  Schrijf me in voor de nieuwsbrief