QMMax G2

QMMax G2 hoge voedingsfrees van Dijet is een freeskop welke is voorzien van koelkanalen. Deze freeskop van Dijet, QMMax G2 freest met zeer hoge voedingen, tot 11 meter per minuut en vraagt  weinig vermogen.

Doordat de wisselplaten een negatieve snijgeometrie bezitten, kunnen ze uitgevoerd worden met dubbelzijdige snijkanten, dat is een voordeel. Een ander voordeel is dat de wisselplaten hierdoor extreem “sterk” zijn, en dus een extreem hoge voeding kunnen realiseren.
Een nadeel is dat ze hierdoor wel iets meer vermogen vereisen dan bijvoorbeeld de QM Max. ( Tevens zijn ze hierdoor ook iets minder geschikt voor extreem lange uitsteeklengtes).

Doordat deze freeskop van Dijet zeer licht freest, wordt er zeer weinig warmte in het te verspanen werkstuk gebracht. En daardoor is de kans op vervorming door warmte minimaal.De freeskop QMMax G2 van Dijet is uitermate geschikt voor het voorfrezen van constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, gietijzer en RVS. Voorfrezen van gehard staal tot 52 hRC met deze hoge voedingsfrees is goed mogelijk.

Dijet levert de hardmetalen freesplaten voor deze freeskop in 1 wisselplaatgrootte geschikt voor alle freeskopdiameters. De freesplaten van Dijet zijn zeer sterk.

Toepassingen van deze QMMax G2 van Dijet:

Deze hoge-voedingsfrees van Dijet is geschikt voor:
het voorfrezen in constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, gietijzer, en Rvs.

 

QMMax G2 freeskop is leverbaar;
Inschroeffrees met metrische schroefdraad vanaf diameter 16 t./m. diameter 40 mm.
Opsteekfrees diameter 40 mm tot en met 66 mm.

QMMax G2 hoge voedingsfrees is zeer geschikt voor het frezen van constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal en Rvs.Gehard stal tot 52 Hrc.

Klik op de afbeelding en download (automatisch) alle informatie over deze hoge voedingsfrees van Dijet.
Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Hoge voedingsfrees van Dijet

Informatie ?

Indien u meer informatie wenst, gelieve het onderstaande formulier in te vullen en te versturen.

Of neem telefonisch contact. 0475-549000