QMMax

QMMax hoge voedingsfrees van Dijet is een freeskop  geschikt voor frezen van constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, Rvs, Titanium en Inconel.

Deze freeskop is voorzien van koelkanalen. Deze freeskop van Dijet, QMMax freest met zeer hoge voedingen, tot 8 meter per minuut en vraagt  zeer weinig vermogen.
Doordat deze freeskop van Dijet zeer licht freest, wordt er zeer weinig warmte in het te verspanen werkstuk gebracht. En daardoor is de kans op vervorming door warmte minimaal. De freeskop QMMax van Dijet is uitermate geschikt voor het voorfrezen, schouderen en nafrezen van constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, Rvs, Titanium en Inconel. Voor- en nafrezen van gehard staal tot 62 hRC met deze freeskop is zeer goed mogelijk.

Ook is deze QMMax zeer goed geschikt voor het frezen van rechte wanden. Om eventuele trillingen te voorkomen, en de standtijd van de wisselplaten nog meer te verhogen wordt een hardmetalen verlenghouder aanbevolen.

Dijet levert de hardmetalen freesplaten voor deze freeskop in 1 wisselplaatgrootte geschikt voor alle freeskoppen. De freesplaten van Dijet zijn zeer sterk, en leverbaar met of zonder spaanbreker.Er zijn 4 soorten wisselplaten voor de QMMax van Dijet leverbaar.

Toepassingen van deze QM Max van Dijet:

QMMax hoge-voedingsfrees is geschikt voor:

het frezen in constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, Rvs, Titanium en Inconel.
1. EPMT wisselplaten, voor het voorfrezen onder gunstige omstandigheden.
2. EPMW wisselplaten, voor het voorfrezen onder ongusntige omstandigheden.
3. ZPMT wisselplaten, voor het frezen langs de zijkant. Deze freesplaten voor het zogenaamde schouderen zijn leverbaar met een radius van 0,4 0,8 en 2,0 mm.
4. YPHW, voor glad nafrezen.

Voorfrezen.

Schouderen, frezen van de wanden.

Nafrezen.

Voor het nafrezen en of schouderen met deze hoge voedingsfrees van Dijet zijn wisselplaten met radius leverbaar. Men kan kiezen uit radius 0,4 0,8 en 2,0 mm.

QM Max freeskop is leverbaar;
Inschroeffrees vanaf diameter 16 t./m. 40 mm.
Opsteekfrees diameter 40 mm tot en met 66 mm.

QM Max hoge voedingsfrees is zeer geschikt voor het frezen van constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, Rvs, Titanium en Inconel.Gehard staal tot 62 Hrc.

Klik op de afbeelding en download (automatisch) alle informatie over deze freeskop QMMax van Dijet.
Bellen of mailen mag nattuurlijk ook.

Dijte QM Max

Informatie ?

Indien u meer informatie wenst, gelieve het onderstaande formulier in te vullen en te versturen.

Of neem telefonisch contact. 0475-549000