Inschroeffrees met wisselplaten.

Inschroeffrees van Dijet is leverbaar vanaf diameter 10 mm. In deze flyer van Dijet staan 16 modulaire freeskoppen, die middels een uitwendige metrische schroefdraad kunnen worden opgenomen in een freesdoorn, of in een hard metalen verlenghouder.

Verlenghouders.

Dijet produceert de hardmetalen verlenghouders met inwendige schroefdraad vanaf M6 tot en met M16, met een maximale lengte van 375 mm!!!!!!!
Alle verlenghouders zijn voorzien van een koelkanaal.

Dijet produceert de onderstaande soorten inschroeffrees:

Hoge voedingsfrezen van Dijet in drie uitvoeringen.
1. MSH, is voorzien van driehoekige wisselplaten. Deze hoge voedingsfrees, is voorzien van koelkanalen. Er kunnen voedingen tot 4 mm per tand gerealiseerd worden. Deze inschroeffrees is uitermate geschikt voor het voorfrezen bij een extreem lange uitsteeklengte.
2. QM Max, voorzien van rechthoekige wisselplaten. Deze inschroeffrees is geschikt voor het voorfrezen, schouderen en nafrezen. De QM Max is geschikt voor constuctiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, Rvs, Titanium en Inconel.
Deze inschroefrees is geschikt voor stabiele en snelle freesbanken. Als inschroeffrees is de QM Max leverbaar vanaf diameter 16mm. De wisselplaten voor de QM Max is geschikt voor alle diameters.
3. QM Mill, voorzien van rechthoekige wisselplaten. Deze hoge voedingsfrees is als inschroeffrees leverbaar vanaf diameter 10mm. De QM Mill is geschikt voor constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, Rvs, Inconel en Titanium. De wisselplaten voor de QM Mill zijn geschikt voor alle diameters.

De kopieerfrees MSW, is een bolkopfrees van Dijet voorzien van twee wisselplaten, ideaal voor het voorfrezen en semi-finishen van staal (tot 62 Hrc).Absolute topkwaliteit!!!
Deze inschroefrees van Dijet is leverbaar vanaf diameter 16mm. Deze inschroeffrees is bedoeld voor het voorfrezen en/of nafrezen van schuine wanden. De MSW is geschikt voor gereedschapsstaal tot 62 Hrc.

Diemaster, is een freeskop van Dijet met ronde wisselplaten,
1. Superdiemaster SDH, freeskop erg goed geschikt voor het verspanen van alle materialen. Zowel constructie- veredelings en gereedschapstaal (tot 50 Hrc). Tevens geschikt voor RVS, Inconel en Aluminium.
2. Diemaster MDH van Dijet is een freeskop met de ronde wisselplaten, type Rdhx. Zeer goed voor het nafrezen van staal tot 60 Hrc.

Universele freeskop;
1. MIC, voor het frezen van rechte wanden.
2. MEC, geschikt voor vlakken, hoeken, kameren, voorfrezen en nafrezen.

MAL, een freeskop van Dijet voor het bewerken van Aluminium en Titanium.

Nafrezen;

1. MBN, de Mirror Ball van Dijet voor het nafrezen met een spiegelend gald oppervlakte van schuine wanden.
2. MRN, de Mirror Radius van Dijet voor het nafrezen van rechte wanden en bodemvlakken. Ra 0,03um.
Als inschroeffrees is de Mirror Serie leverbaar vanaf diameter 10mm. Met en zonder interne koeling.

Dijet levert ook freeskop met wisselplaten zoals de vlakfreeshoekfreesdiemasterkopieerfrees en radiusfrees. Inschroeffrees vanaf diameter 10mm.

Klik op de afbeelding en download (automatisch) alle informatie over deze inschroeffrees en verlenghouders van Dijet, met betrekking tot de afmetingen, eigenschappen en parameters.
Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Inschroeffrees

Informatie ?

Indien u meer informatie wenst, gelieve het onderstaande formulier in te vullen en te versturen.

Of neem telefonisch contact. 0475-549000