Kopieerfrees.

Kopieerfrees met hardmetalen wisselplaten, geschikt voor het voorfrezen en nafrezen.
Kopieerfrees Swb Swingball van Dijet, is zeer geschikt voor het voorfrezen van constructiestaal, veredelingsstaal, en gereedschapsstaal.
Bij het nafrezen met de MirrorBall met hardmetalen wisselplaat ontstaat een gepolijst oppervlakte én bespaart u voor het hoogglans polijsten een bewerkingstijd van 40 tot 60%.

 

Dijet levert ook de vlakfreeshoekfreesradiusfreeshoge voedingsfreesDiemaster en inschroeffrees.

Kopieerfrees Swingball (Swb).

Swingball , de kopieerfrees met hardmetalen wisselplaten is geschikt voor het voorfrezen van constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal.

Swingball van Dijet is een stille en lichtsnijdende freeskop met een zeer hoog verspanend volume. Deze kopieerfrees verkrijgt een zeer hoge voeding met lage snijkrachten. Die laatste worden wel tot 25% gereduceerd ten opzichte van een conventionele kopieerfrees. Hierdoor is hij uitermate geschikt voor het het voorfrezen (tot 62 Hrc) en nafrezen van: constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, gehard staal en alle soorten gietijzer.
De Swingball, kopieerfrees is leverbaar vanaf een diameter van 16 millimeter als inschroeffrees en schachtffrees met freesplaten. De hardmetalen positieve freesplaten die bij deze frees horen, worden door Dijet geleverd met spaanbrekers. Hierdoor verkrijgt deze Swingabll dan ook de lage snijkrachten.
Daarnaast is de zitting van de hardmetalen wisselplaten verbeterd door te voorkomen dat de wisselplaten -ook bij zeer zware verspaning- kunnen verschuiven. Tevens zijn ze extra dik uitgevoerd zodat een extra veilig verspaningsproces gewaarborgd blijft. Zelfs bij het voorfrezen van gehard staal.

Kopieerfrees MirrorBall (Bnm).

Bij het nafrezen met de MirrorBall met hardmetalen wisselplaat ontstaat een gepolijst oppervlakte én bespaart u voor het hoogglans polijsten een bewerkingstijd van 40 tot 60%. Dit komt door de radiusnauwkeurigheid van binnen de 0,006 millimeter waardoor u nauwkeuriger en gladder kan frezen. Polijsten is zodoende overbodig.
Hierdoor is deze kopieerfrees de MirrorBall zeer geschikt voor het glad nafrezen van: constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, gehard staal, rvs, koper, aluminium, grafiet en alle soorten gietijzer. Dit kan tot 62 Hrc met een Ra van 0,03um met zeer hoge voedingen en standtijden. De frees is vanaf een diameter van 10 millimeter leverbaar als inschroeffrees en schachtfrees met freesplaten.

De ronde vorm van de wisselplaten voor deze MirrorBall hebben een verbeterde scherpe snijkant. Dit zorgt voor een reductie op de kans op trillingen. Daarnaast kunnen ze geleverd worden in een zogenaamde ’S-vorm’.Deze zijn zeer geschikt voor het nafrezen van gehard staal.
Een ander voordeel van deze freeskop is dat deze voorzien is van een sterke en nauwkeurige klemming, waardoor een hoge mate van repeteernauwkeurigheid gewaarborgd is.

Informatie ?

Indien u meer informatie wenst of een offerte aan wil vragen, gebruik dan onderstaand formulier.

Of neem telefonisch contact op met Techno Trade via telefoonnummer: 0475-549000

  Naam*

  Bedrijfsnaam

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Uw bericht

  Schrijf me in voor de nieuwsbrief