Kopieerfrees Bnm MirrorBall met wisselplaten.

Kopieerfrees Bnm, MirrorBall, bolkopfrees van Dijet met wisselplaten is zeer goed geschikt voor het zeer glad nafrezen. Polijsten overbodig.

Er kunnen oppervlakteruwheden van Ra 0,03 um (op gehard staal 62 Hrc) behaald worden, met zeer hoge standtijden.Deze bolkopfrees van Dijet maakt het polijsten overbodig en levert voor het hoogglans polijsten een tijdsbesparing van 40% tot 60% op.
Wisselplaten voor deze freeskop van Dijet worden geslepen met een radiusnauwkeurigheid binnen de  0,006 mm. Dit zorgt ervoor dat er nauwkeuriger en gladder kan worden nagefreesd als met een hardmetalen frees in de schachtuitvoering. Nafrezen met de MirrorBall is een goed, en kosten-effectief alternatief.De ronde vorm van de wisselplaten voor de bolkopfrees, hebben een verbeterde scherpe snijkant. Hierdoor wordt de kans op trillingen gereduceerd. De freesplaten kunnen geleverd worden in de zogenaamde “S-vorm”, welke heel goed geschikt zijn voor het nafrezen van gehard staal. Glad nafrezen van alle materiaalsoorten tot 62 Hrc met een Ra van 0,03, met zeer hoge voedingen en standtijd is met deze bolkopfrees van Dijet mogelijk. Polijsten is overbodig.

Bolkopfrees Bnm oftewel MirrorBall, is voorzien van een sterke en nauwkeurige klemming, waardoor een hoge mate van repeteernauwkeurigheid  gewaarborgd is.

De hardmetalen schacht voor de MirrorBall, zorgt voor een uitermate hoge standtijd. Zeer glad nafrezen, met een hoge nauwkeurigheid met deze bolkopfrees, de Mirror Ball is goed mogelijk, op alle materiaalsoorten. Ook bij gehard staal to 62 Hrc.

Kopieerfrees MirrorBall van Dijet is leverbaar in:
Schachtfrees vanaf diameter 6mm t/m 32mm.
Inschroeffrees vanaf 10mm t/m 32mm. Met en zonder interne koeling.

Dijet levert ook de vlakfrees, hoekfrees, hoge voedingsfrees, diemaster, en radiusfrees. Inschroeffrees vanaf diameter 10mm.

Klik op de afbeelding en download (automatisch) alle informatie over deze bolkopfrees, de MirrorBall van Dijet.
Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Mirror Radius

Informatie ?

Indien u meer informatie wenst, gelieve het onderstaande formulier in te vullen en te versturen.

Of neem telefonisch contact. 0475-549000