Radiusfrees met wisselplaten.

Radiusfrees Rnm

Radiusfrees van Dijet, MirrorRadius een freeskop voor het superglad nafrezen.

De Radiusfrees , de Rnm van Dijet is geschikt voor het nafrezen van constructiestaal, veredelingsstaal, Rvs, gereedschapsstaal, Titanium en Aluminium.

Leverbaar als schachtfrees en inschroeffrees. De MirrorRadius als schachtfrees met wisselplaten is leverbaar van diameter 6 mm. Als inschroeffrees, met interne koeling vanaf 10 mm.
Rnm van Dijet is bedoeld voor het nauwkeurig en superglad nafrezen van constructiestaal, nafrezen veredelingsstaal, Rvs, gereedschapsstaal, Titanium en Aluminium.

Rnm met hardmetalen wisselplaten van Dijet realiseert oppervlakte-ruwheden van Ra 0,03 um. Deze MirrorRadius van Dijet zorgt ervoor dat een superglad oppervlakte wordt gerealiseerd en tevens ook voor een supervlak oppervlakte. Zonder enige overgangen. Er worden met de Radiusfrees vlakheden behaald binnen de 3um ( op een schijfdiameter van 120 mm).

Rnm hardmetalen freesplaten zijn leverbaar met verschillende radius.
Men kan kiezen uit een radius van 0,3 0,5 1,0 1,5 en 2,0 mm.

Naast de zoals bovenstaand omschreven wisselplaten, de Rnm, heeft Dijet ook wisselplaten voor het voorfrezen met zeer hoge voedingen. Dit zijn de Hrm freesplaten, de High feed MirrorRadius. Hiermee kan men met zeer hoge voedingen voorfrezen en of semi-nafrezen. De HRM is geschikt voor constructiestaal, veredelingsstaal, Rvs, gereedschapsstaal, Titanium en Aluminium. Leverbaar vanaf 6mm.

Radiusfrees, wordt geleverd in hardmetalen schacht vanaf diameter 6mm, met wisselplaten. Tevens kunnen de wisselplaten toegepast worden in een inschroefrees, met interne koeling, vanaf diameter 10 mm.
Radiusfrees van Dijet met freesplaten is voor het nauwkeurig en superglad nafrezen van bodemvlakken en rechte wanden. Nafrezen van constructiestaal, veredelingsstaal , Rvs, gereedschapsstaal , Aluminium en Titanium . Er worden oppervlakte ruwheden van Ra 0,03 behaald, op bodemvlak en rechte wanden.

Dijet levert ook de vlakfreeshoekfreeskopieerfreeshoge voedingsfreesDiemaster en inschroeffrees.

Klik op de afbeelding en download (automatisch) alle informatie over deze radiusfrezen met hardmetalen freesplaten van Dijet. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Mirror Radius

Informatie ?

Indien u meer informatie wenst, gelieve het onderstaande formulier in te vullen en te versturen.

Of neem telefonisch contact. 0475-549000