Radiusfrees met wisselplaten.

Radiusfrees Rnm

Radiusfrees Rnm van Dijet, Mirror Radius is een frees met hardmetalen wisselplaten voor het nauwkeurig en superglad nafrezen van rechte wanden en bodemvlakken. De Rnm van Dijet is geschikt voor het nafrezen van constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, Rvs, Titanium, en Aluminium.

Leverbaar als schachtfrees en inschroeffrees.

De Mirror Radius als schachtfrees met wisselplaten is leverbaar van diameter 6 mm. Als inschroeffrees, met en zonder interne koeling vanaf 10 mm.

Rnm van Dijet is bedoeld voor het nauwkeurig en superglad nafrezen van Aluminium, nafrezen Rvs, nafrezen van Titanium, nafrezen van Inconel, nafrezen van gietijzer en superglad nafrezen van gereedschapsstaal, constructiestaal, veredelingsstaal.

Rnm met hardmetalen wisselplaten van Dijet realiseert oppervlakte-ruwheden van Ra 0,03 um. Deze Mirror Radius van Dijet zorgt ervoor dat een superglad oppervlakte wordt gerealiseerd en tevens ook voor een supervlak oppervlakte. Zonder enige overgangen. Er worden met de Radiusfrees vlakheden behaald binnen de 3um ( op een schijf diameter van 120 mm.

Rnm hardmetalen freesplaten zijn leverbaar met verschillende radius.
Men kan kiezen uit een radius van 0,3 0,5 1,0 1,5 en 2,0 mm.

Naast de zoals bovenstaand omschreven wisselplaten, de Rnm, heeft Dijet ook wisselplaten voor het voorfrezen met zeer hoge voedingen. Dit zijn de Hrm freesplaten, de High feed Mirror Radius. Hiermee kan men met zeer hoge voedingen voorfrezen en of semi-nafrezen. Leverbaar vanaf diameter 6mm.

Radiusfrees, wordt geleverd in hardmetalen schacht vanaf diameter 6mm, met wisselplaten. Tevens kunnen de wisselplaten toegepast worden in een inschroefrees, met en zonder interne koeling, vanaf diameter 10 mm.
Een inschroeffrees is een modulaire freeskop met schroefdraad.

Radiusfrees van Dijet met freesplaten is voor het nauwkeurig en superglad nafrezen van bodemvlakken en rechte wanden. Nafrezen van constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal,Aluminium, Rvs, en Titanium. Er worden oppervlakte ruwheden van Ra 0,03 behaald, op bodemvlak en rechte wanden.

Dijet levert ook een vlakfrees, hoekfrees, hoge voedingsfrees, kopieerfrees, diemaster ( freeskop met ronde wisselplaten), met wisselplaten.

Klik op de afbeelding en download (automatisch) alle informatie over deze radiusfrezen met hardmetalen freesplaten van Dijet. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Radiusfrees

Informatie of offerte?

Indien u meer informatie wenst, gelieve het onderstaande formulier in te vullen en te versturen.

Of neem telefonisch contact. 0475-549000

Please leave this field empty.