Vlakfrees met wiperplaten.

Vlakfrees , freeskop met wisselplaten (en wiperplaten ) van Dijet snijdt extreem licht, geeft een geslepen oppervlakte en realiseert zeer hoge standtijden.

Vlakfrezen uit het leveringsprogramma van Dijet, zijn leverbaar in 3 uitvoeringen:
1. Dsg, erg licht snijdend.
2. SSE, eventueel met een “wiperplaten”. Geslepen oppervlakte.
3. Fjm, voor zeer hoge voedingen. Tot 10 meter.

Dijet levert ook hoekfrees, radiusfrees, kopieerfrees, hoge voedingsfrees, Diemaster en inschroeffrees.

Vlakfrees Dsg.

Dsg heeft Dijet in 1992 het Ford Q1 certificaat opgeleverd.

Deze vlakfrees is absolute top. Dsg snijdt extreem licht, omdat de hardmetalen freesplaten onder een snijhoek staan van 30 graden. Hierdoor snijdt deze freeskop extreem licht en vereist daarom weinig vermogen, en realiseert zeer hoge standtijden. Door de zeer positieve snijkant van de hardmetalen freesplaten, en de grote spaankamer worden de spanen zeer gemakkelijk verwijderd. Doordat de Dsg Feathermill ( “veder licht”) , extreem licht snijdt, wordt er zeer weinig warmte in het te verspanen materiaal gebracht, en zorgt hierdoor ervoor dat het te verspanen materiaal minimaal krom trekt.

Vlakfrees Sse.

SSE van Dijet, heeft een zeer goede rondloop nauwkeurigheid.
SSE is van voorzien van een hardmetalen vulplaat ter bescherming van de body. De hardmetalen vulplaat zorgt tevens voor een constante goede plaatsing van de hardmetalen freesplaten.
Deze freeskop SSE kunnen ingezet worden met  een hardmetalen wisselplaten, met zogenaamde “ wiperplaten ” voor een nog mooier oppervlakte. Deze wiperplaten worden aanbevolen, bij het nafrezen, indien de voeding hoger is dan 2 mm per omwenteling.

Vlakfrees Fjm.

FJM van Dijet realiseren een super glad oppervlakte bij gebruik van twee wiperplaten plus twee voorfreesplaten.

Hogere voedingen met deze vlakfrees kunnen gerealiseerd worden indien men vier wiperplaten gebruikt, bij een snedediepte minder dan 0,1 mm.
Deze freeskop van Dijet is goed geschikt voor het vlakken van gietijzer, constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, RVS en gehard staal tot 55 Hrc.

Informatie of offerte?

Indien u meer informatie wenst, gelieve het onderstaande formulier in te vullen en te versturen.

Of neem telefonisch contact. 0475-549000

  Naam*

  Bedrijfsnaam

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Uw bericht

  Schrijf me in voor de nieuwsbrief