Vlakfrees Dsg van Dijet.

Vlakfrees Dsg heeft Dijet in 1992 het Ford Q1 certificaat opgeleverd.

Vlakfrees Feathermill, met hardmetalen wisselplaten van Dijet  snijdt extreem licht.

Deze vlakfrees van Dijet snijdt extreem licht, omdat de hardmetalen freesplaten onder een snijhoek staan van 30 graden. Hierdoor snijdt deze Feathermill extreem licht, en vereist daarom weinig vermogen, en realiseert zeer hoge standtijden. Door de zeer positieve snijkant van de  hardmetalen freesplaten, en de grote spaankamer worden de spanen zeer gemakkelijk verwijderd. Vlakfrezen met Sekn wisselplaten staan onder een hoek van 20 graden. Doordat deze Feathermill ( “veder licht”) van Dijet, extreem licht snijdt, wordt er zeer weinig warmte in het te verspanen materiaal gebracht, en zorgt ervoor dat het te verspanen materiaal minimaal krom trekt.

Met de Feathermill van Dijet worden zeer hoge standtijden behaald. De maximale snedediepte die toegepast mag worden is 5 mm. Deze “Feathermill” realiseert een geslepen oppervlakte, een oppervlakte-ruwheid van Ra 0,2 op constructiestaal. Deze oppervlakte-ruwheid van Ra0,2 wordt zelfs enorm verbetert indien men gebruik maakt van Cermet wisselplaten, in plaats van hardmetalen wisselplaten.

Deze vlakfrezen van Dijet zijn leverbaar in twee uitvoeringen.
a.Dsg uitvoering, met kleine hardmetalen freesplaten.
b.Hsg uitvoering, is een freeskop met grote wisselplaten. Deze vlakfrezen van Dijet zijn tevens voorzien van cassettes, welke de freeskop beschermt bij een “crash”. Deze Hsg is zeer goed geschikt voor het vlakken van constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal en voor het vlakken van Aluminium.

Vlakfrezen van Dijet snijden extreem licht en geeft een geslepen oppervlakte en realiseert zeer hoge standtijden. Absolute top.

Vlakfrees Dsg wisselplaten.

Vanaf 63mm t/m 200mm. Met of zonder cassette. Één wisselplaatgrootte voor alle freeskoppen.

Dijet levert ook de hoekfrees, radiusfrees, kopieerfrees, hoge voedingsfrees, Diemaster en inschroeffrees.

Klik op de afbeelding en download (automatisch) alle informatie over deze Feathermill met hardmetalen wisselplaten van Dijet.
Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Vlakfrees Dsg

Informatie of offerte?

Indien u meer informatie wenst, gelieve het onderstaande formulier in te vullen en te versturen.

Of neem telefonisch contact. 0475-549000