Vlakfrees Sse wiperplaten.

Vlakfrees SSE van Dijet met wiperplaten, heeft een zeer goede rondloop nauwkeurigheid.

Vlakfrees SSE is voorzien van een hardmetalen vulplaat ter bescherming van de freeskop. De hardmetalen vulplaat zorgt tevens voor een constante goede plaatsing van de hardmetalen freesplaten.
Deze vlakfrezen van Dijet kunnen ingezet worden met  een hardmetalen wisselplaat, met een zogenaamde “wiper” voor een nog mooier oppervlakte-ruwheid. Deze wiperplaat wordt aanbevolen, bij het nafrezen, indien de voeding hoger is dan 2 mm per omwenteling. Hoe meer de wiperplaat wordt toegepast in de vlakfrezen, bij het nafrezen, des te gladder wordt het oppervlakte.

Dijet levert deze vlakfrezen, in 2 uitvoeringen;
a. standaard vertand freeskop.
b. fijn vertand freeskop. Bij het gebruik van deze vlakfrezen, in de fijn vertanding, zitten de wisselplaten in een onregelmatige verdeling. Bij deze onregelmatige verdeling zitten, bij bijvoorbeeld een vlakfrees met  4 wisselplaten, de freesplaten niet verdeeld over 90 graden. Maar bijvoorbeeld 88 en 92 graden. Hierdoor ontstaat een zeer rustig verspaningsproces.

Deze vlakfrezen van Dijet zijn uitermate geschikt voor het vlakken van constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, rvs, gietijzer en gehard staal tot 55 Hrc.

Met deze freeskop van Dijet is een maximale snedediepte van 6 mm mogelijk. Een snijsnelheid van 60 meter per minuut bij gehard staal van 55 Hrc, 150 meter bij gereedschapsstaal, een snijsnelheid van 250 mtr./min bij rvs ( rvs 303 rvs 304 rvs 316) en veredelingsstaal, en 300 meter per minuut bij constructiestaal wordt aanbevolen. Met een aanzet per tand tussen de 0,1 tot 0,3 mm.

Vlakfrees leverbaar in:

Vlakfrezen vanaf 50mm t/m 200mm.

Deze vlakfrezen van Dijet snijden extreem licht en geeft een geslepen oppervlakte en realiseert zeer hoge standtijden. Absolute top.

Dijet levert ook de hoekfrees, radiusfrees, kopieerfrees, hoge voedingsfrees, Diemaster en inschroeffrees.

Klik op de afbeelding en download (automatisch) alle informatie over deze vlakfrezen SSE van Dijet. Dijet is sinds 1938 de Japanse producent van wisselplaten en freeskoppen.
Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Vlakfrees Sse

Informatie of offerte?

Indien u meer informatie wenst, gelieve het onderstaande formulier in te vullen en te versturen.

Of neem telefonisch contact. 0475-549000