ER Spantanghouder.

ER spantanghouder van NTTool is geschikt voor ER spantangen ER 8, ER 11, ER 16, ER 20, ER 25 en ER 32. Deze gereedschaphouder van NT Tool heeft een goede rondloop nauwkeurigheid < 0,005 mm bij 4xD. Door de versterkte gereedschaphouder heeft deze Er spantanghouder een optimale stijfheid. Deze gereedschaphouder van NTTool is geschikt voor H.P.C. en H.S.C.

Toepassingen voor deze Er spantanghouder van NTTool:
a. Boren en ruimen.
b. Frezen, voorfrezen en nafrezen.
c. HSC en HPC bewerkingen.

ER spantang.
De Er spantang, heeft een hoek van 12 graden. Daarom maakt NTTool een eigen spantang onder 8 graden.

Deze spantang van NTTool, de FDC, heeft de voordelen dat ze een heel hoge hoge klemkracht, een heel hoge rondloop nauwkeurigheid, stijfheid en een heel hoge repeteernauwkeurigheid realiseren. De hogere klemkracht wordt gerealiseerd doordat de spantang wordt gemaakt onder een hellingshoek van 8 graden ( in tegenstelling tot de 12 graden van een ER spantang). Tevens zijn de spantangen van NTTool langer. Door deze langere spantang plus door de kleinere hellingshoek ontstaat een heel goede rondloop nauwkeurigheid, nauwkeurige positionering en een heel hoge klemkracht.

Daarnaast is het mogelijk om die FDC spantang te kiezen voor koeling door het gereedschap, koeling zijdelings langs het gereedschap, of te kiezen voor MQL (Minimum Quantity Lubrication) oftewel nevelsmering. Dit vervangen van de spantang is mogelijk zonder aanpassing van de spanmoer.

Verlenghouders.
NTTool heeft voor de Er spantanghouders Er 8 Er 11 Er 16 Er 20 Er 25 en Er 32 verlenghouders. Voor de Er 11 spantang zijn verlenghouders leverbaar met een spanbereik vanaf 0,5 mm met een totale lengte van 250 mm.

Spanbereik van deze ER spantanghouder :

Vanaf diameter 01mm t/m 26mm.

ER Spantanghouders zijn leverbaar in:
DIN69871 SK-40 en SK-50.
MAS BT-30 BT-40 en BT-50.
HSK-40, HSK-50, HSK-63 en HSK-100.

NTTool produceert gereedschaphouder zoals de Hydrodehnhouder,  krimphouder, Milling Chuck, toerenversneller, haakse freeskop, tapkop, spantang  en opsteekdoorn.

Klik op de afbeelding en download (automatisch) alle informatie over deze ER spantanghouder van NTTool.
Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Er spantanghouder

Informatie ?

Indien u meer informatie wenst, gelieve het onderstaande formulier in te vullen en te versturen.

Of neem telefonisch contact. 0475-549000