Spantanghouder HDC.

Spantanghouder HDC een gereedschaphouder van NTTool heeft een zeer hoge rondloop nauwkeurigheid, en een zeer hoge klemkracht.

Spantanghouder HDC, worden kogelgelagerde spanmoeren toegepast, waardoor een hoge klemkracht en centrische positionering en dus een zeer goede rondloop nauwkeurigheid ontstaat.
Deze spantanghouder van NTTool mogen ingezet worden met een maximaal toerental 20.000 omw./min.

Spantanghouder HDC heeft een eigen spantang.
NTTool heeft naast de Er spantang een eigen spantang ontwikkeld.
De spantang van NTTool, de FDC spantang heeft de voordelen dat ze een heel hoge rondloop nauwkeurigheid, een heel hoge repeteernauwkeurigheid, een zeer goede centreering plus een heel hoge klemkracht realiseren.
Deze hogere klemkracht wordt gerealiseerd doordat de FDC spantang van NTTool, gemaakt wordt met een hoek van 8 graden ( in tegenstelling tot de 12 graden van de Er spantang). Tevens zijn de FDC spantangen van NTTool langer. Door deze langere spantang plus door de kleinere hellingshoek ontstaat dus de hoge rondloop nauwkeurigheid, nauwkeurige positionering en een heel hoge klemkracht in de spantang.

Door de hoge rondloop nauwkeurigheid, nauwkeurige positionering en hoge klemkracht ontstaat bij deze spantanghouders Hdc van NTTool, een veel rustiger en stabieler verspaningsproces. En hogere standtijden van het verspanend gereedschap. Tevens ontstaat hierdoor een gladder oppervlakte van het te bewerken product bij boren en frezen.

Toepassingen voor deze spantanghouder van NTTool.

  1. Frezen (in gehard staal).
  2. Boren (in gehard staal).
  3. Ruimen.
  4. Nafrezen.

Spanbereik :
Vanaf diameter 01mm t/m 22mm.

Spantanghouders HDC is leverbaar in:

  • DIN 69871 Sk-30 SK-40 en Sk-50.
  • MAS BT-40 en BT-50.
  • HSK-40, HSK-50, HSK-63, HSK-80, HSK-100 en HSK-125.

NTTool produceert gereedschaphouders zoals de Hydrodehnhouder,  krimphouder, Milling Chuck, toerenversneller, haakse freeskop, tapkop, spantang  en opsteekdoorn.

Klik op de afbeelding en download (automatisch) alle informatie over deze spantanghouders  van NTTool.
Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Spantanghouder HDC

Informatie ?

Indien u meer informatie wenst, gelieve het onderstaande formulier in te vullen en te versturen.

Of neem telefonisch contact. 0475-549000