Voorblad Dijet flyer 479 S-Head SMSR

Nafrezen van alle materiaalsoorten, ook met lange uitsteeklengte.

Posted on 29-01-2018 , by: Hubert Walstock , in , 0 Comments

Modulaire freeskop voor nafrezen alle materialen.

Wilt u de productietijd verkorten? Wilt u ook besparen op productiekosten? Wilt u u voorraadkosten verlagen?Vragen uw klanten ook om kortere levertijden?

Video

Professioneel gebruik van kwaliteitsgereedschap zal zorgen voor flinke tijdsbesparingen waardoor u en uw klanten een stuk sneller geleverd kunnen worden. Het assortiment van kwaliteitsleverancier Dijet is onlangs uitgebreid met een nieuwe modulaire freeskop, voor het zeer glad en nauwkeurig nafrezen van alle materiaalsoorten, de SMSR. Deze freeskop is leverbaar vanaf diameter 16 mm, met metrische schroefdraad.

De modulaire nafreeskop is voorzien van interne koeling . Door de toepassing van de PVD coating DH 115, is deze frees breed inzetbaar, op veredelingsstaal, gereeedschapsstaal, Rvs en Titanium. De freeskop is leverbaar vanaf diameter 16 tot en met 32 mm. Doordat er een onregelmatige snijkantverdeling en een ongelijkmatige spaanhoek wordt toegepast op de SMRS freeskop van Dijet is deze modulaire freeskop tillingsdempend. Ook bij een uitsteeklengte > 6x D.

We helpen u graag met de opstart van dit nieuwe gereedschap. Plan nu een afspraak in met Hubert Walstock voor een demonstratie of opstartsessie.

Wilt u meer informatie of een demonstratie? Neem contact op met Hubert Walstock.

Bekijk hier meer informatie in de flyer: Dijet flyer 479 S_Head SMSR

share: