Verspanende gereedschappen.

Techno Trade levert verspanende gereedschappen zoals frees, freeskop met wisselplaten, draaibeitels en freesplaten, machinetap en gereedschaphouder.

Techno Trade vertegenwoordigd onder andere de firma’s Dijet, UFS en NTTool.
Wij leveren de volgende verspanende gereedschappen:

Frees.

Frees van Dur-me.
Tot het leveringsprogramma spiebaanfrees, 3-snijders, vingerfrees, meersnijder, radiusfrees, kopieerfrees , bolkopfrees, ruwfrees en conische frees. De frezen worden geproduceerd in HSS, PM of VHM-uitvoering.

Freeskop.

Freeskop met hardmetalen wisselplaten van Dijet. Freeskop met hardmetalen wisselplaten zoals vlakfrees, hoekfrees, radiusfrees en kopieerfrees oftewel bolkopfrees, hoge voedingsfrees en Diemeaster. (Diemaster is een freeskop met ronde wisselplaten).  De vlakfrees van  Dijet is leverbaar in 3 uitvoeringen.
Dijet levert de freeskop als opsteekfrees, inschroeffrees en schachtfrees met wisselplaten.
Inschroeffrees is een freeskop met uitwendige schroefdraad,  met wisselplaten.

Wisselplaten.

Wisselplaten van Dijet. Zowel draaibeitels als freesplaten.
Dijet produceert verspanende gereedschappen in hardmetaal, cermet en CBN.

Hardmetalen draaibeitels van Dijet zijn altijd volgens ISO geproduceerd en zijn geschikt voor het voordraaien en nadraaien. Zowel inwendig draaien als uitwendig draaien. De draaibeitels van Dijet met de SZ spaanbreker zijn goed voor het voordraaien van Rvs. Tevens zijn de draaibeitels van Dijet uitermate geschikt voor het glad nadraaien.

Freesplaten voor de freeskop zoals de vlakfrees, hoekfrees, High feed mill (hoge voedingsfrees), kopieerfrees oftewel bolkopfrees, radiusfrees en de Diemaster, een freeskop met ronde wisselplaten.
Kopieerfrees en radiusfrees zijn uitermate goed geschikt voor het zeer glad nafrezen van staal, Rvs, Titanium, Inconel en Aluminium.

Machinetap.

Machinetap van UFS.
UFS produceert verspanende gereedschappen in de vorm van machinetap, roltap en synchroontap.
De machinetap wordt geleverd voor blinde gaten of doorlopende gaten, machinetap met linkse schroefdraad of rechtse schroefddraad. Machinetap met interne koeling zijn ook leverbaar. Er worden de volgende tappen geproduceerd; metrische tap, roltap, unc tap, unf tap, npt tap en trapezium tap. 

Gereedschaphouder.

Gereedschaphouder voor verspanende gereedschappen van NTTool.
NTTool produceert gereedschaphouder zoals de spantanghouder, spantang, Hydrodehnhouder,  krimphouder, Milling Chuck en opsteekdoorn. De gereedschaphouder wordt geleverd in Din 2080, Din69871 Sk40 SK50, MasBT30 BT40 Mas BT50, Hsk63 Hsk80 Hsk100 en Hsk125.
NTTool heeft ook gereedschaphouder in “big-plus”.
Gereedschaphouder van NTTool blinkt uit in rondloop nauwkeurigheid, stijfheid, klemkracht en levensduur.

Naast de 4 merken die wij exclusief vertegenwoordigen in Nederland (UFS, Dur-Me, Dijet en NTTool), werken wij reeds jaren nauw samen met andere fabrikanten van verspanende gereedschappen, zodat wij u van dienst kunnen zijn met een zeer compleet pakket voor al uw verspanende gereedschappen. Hierover leest u meer onder de tab overig gereedschap.

Techno Trade kenmerkt zich door gedegen vakkennis, klantbetrokkenheid en meedenk mentaliteit.
Service en leverbetrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij verkopen niet alleen verspanende gereedschappen, wij bewijzen ons als betrouwbare en deskundige partner.

Techno Trade verspanende gereedschappen

Informatie ?

Indien u meer informatie wenst, gelieve het onderstaande formulier in te vullen en te versturen.

Of neem telefonisch contact. 0475-549000

  Naam*

  Bedrijfsnaam

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Uw bericht

  Schrijf me in voor de nieuwsbrief