Wisselplaten van Dijet.

Wisselplaten van Dijet, freesplaten als draabeitels. Dijet produceert de wisselplaten voor vlakfrees, hoekfrees, hoge voedingsfrees, Diemaster , kopieerfrees en radiusfrees. De wisselplaten zeer geschikt voor het zeer glad en nauwkeurig nafrezen van: constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, rvs, en aluminium.

Draaibeitels van Dijet

Draaibeitels zijn de;
Cnmg, Cnmm, Ccmt, Ccgt, Cpmt, Cpmh, Ccet, Cnma
Dnma, Dnmg, Dcmt, Dcet, Dpet
Snmg, Scmt, Spmr, Spmn, Sngn, Spgn
Tnmg, Tnma, Tpmr, Trnm, Tneg
Vnmg, Vbmt, Vbet, Vpet, Vnma
Wnmg en Wnma.

Hardmetalen draaibeitels met spaanbreker SF en SG zijn ontwikkeld voor het draaien van Rvs, Rvs 303, Rvs 304, Rvs 316 en Rvs 321.

Hardmetalen draaibeitels met spaanbreker SZ zijn speciaal ontwikkeld voor het draaien van de supernikkellegeringen zoals draaien van Inconel, Monel en Hastelloy. Voor zowel het voordraaien als ook het nadraaien. De spaanbreker SZ is tevens geschikt voor Rvs.

Voor het superglad en nauwkeurig nadraaien heeft Dijet de zogenaamde Small components. Dit zijn draaibeitels in de kleine uitvoering. Die draaibeitels zijn heel goed geschikt voor het zeer glad en nauwkeurig nadraaien van constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal en Rvs.

Freesplaten van Dijet

Freesplaten  voor de vlakfrees, hoekfrees, hoge voedingsfrees, diemaster, kopieerfrees, bolkopfrees en radiusfrees. Vlakfrees van Dijet snijdt extreem licht. Inschroeffrees vanaf diameter 10mm.

Hardmetalen freesplaten:,
Apkt 1003, Apkt 100305, Apkt 1604, Apkt 1604 Pder
Rdhx 0501, Rdhx 0701, Rdhx 0702, Rdhx 1003, Rdhx 12T3
Rdmw 07T2, Rdmw 1004, Rdmw 1204, Rdmw 1606
Sekn 1204, Sekn 1504

Sterke punten van Dijet zijn de hardmetalen freesplaten voor het voorfrezen en nafrezen van constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, gehard staal, Rvs, Inconel plus Titanium.

Tevens heeft Dijet freesplaten voor het extreem nauwkeurig  glad nafrezen.
De kopieerfrees Bnm, voor het heel nauwkeurig nafrezen van schuine wanden. De radiusfrees Rnm met freesplaten, voor het heel nauwkeurig en glad nafrezen van bodemvlak en rechte wanden. Deze 2 freeskoppen zijn uitermate geschikt voor het nafrezen van constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal en Rvs.

Wisselplaten

Freeskop met wisselplaten.

Dijet is de producent van freeskop met wisselplaten. Dijet produceert gereedschappen voor de metaalverwerkende industrie, voor zowel de NC alsook CNC machines. Tot het leveringsprogramma behoren vlakfrees, hoekfrees, diemaster, kopieerfrees oftewel bolkopfrees, radiusfrees, en hoge voedingsfrees. De freeskop kan geleverd worden als opsteekfrees, inschroeffrees of als schachtfrees.

Informatie ?

Indien u meer informatie wenst, gelieve het onderstaande formulier in te vullen en te versturen.

Of neem telefonisch contact. 0475-549000

  Naam*

  Bedrijfsnaam

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Uw bericht

  Schrijf me in voor de nieuwsbrief