Apkt freesplaat.

Apkt freesplaat van Dijet is erg goed geschikt voor het voorfrezen en nafrezen. Deze wisselplaat is geschikt voor het frezen van constructiestaal, verdelelingsstaal, gereedschapstaal en roestvaststaal.

Deze freesplaat van Dijet is leverbaar in;
100305 Pder, 160408  en 1604Pdr.

Behalve de bovenstaande freesplaten, heeft Dijet ook de onderstaande rechthoekige I.S.O. freesplaten:
Adkt 150508 Pdr.
Adhx 150308
Adht 150308.

Klik op de afbeelding en download (automatisch) alle informatie over deze wisselplaten, met betrekking tot de eigenschappen, toepassingen en snijsnelheid.
Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Dijet producent van freeskop zoals vlakfrees, hoekfrees, high feed mill een hoge voedingsfrees, Diemaster een freeskop met ronde wisselplaten, kopieerfrees oftewel bolkopfrees en radiusfrees. De kopieerfrees en radiusfrees zijn zeer goed geschikt voor het zeer glad en nauwkeurig nafrezen van constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, Rvs, Inconel en Aluminium. Hardmetalen freesplaten van Dijet voor vlakfrees, hoekfrees, radiusfrees, kopieerfrees, bolkopfrees, high feed mill een hoge voedingsfrees en freeskop met ronde wisselplaten. De freesplaten worden veelal volgens ISO-codering gemaakt. Hardmetalen freesplaten zoals de Apkt, Rdhx, Rdht, Sekn, Sekr, Sekt, Tpng, Tpgw, Tpkn. Hardmetalen draaibeitelszoals de Cnmg, Dnmg, Snmg, Tcmt, Vbmt, Vnmg en de Wnmg. De draaibeitels met de Sz spaanbreker zijn goed geschikt voor het draaien van Rvs.

Apkt freesplaat van Dijet

Informatie of offerte?

Indien u meer informatie wenst, gelieve het onderstaande formulier in te vullen en te versturen.

Of neem telefonisch contact. 0475-549000