Rdhx freesplaat.

Rdhx freesplaat is een ronde wisselplaat.

Rdhx , een ronde wisselplaat van Dijet wordt geproduceerd in de scherpe uitvoering, de MOT. Dat wil zeggen zonder spaanbreker, geschikt voor staal. En tevens met spaanbreker in de MOF uitvoering, geschikt voor Aluminium.

Deze wisselplaten zijn ronde wisselplaten. Geschikt voor de Diemaster DDM een freeskop met ronde wisselplaten van Dijet. Deze ronde freesplaat van Dijet is uitstekend geschikt voor het nafrezen van gereedschapsstaal ( tot 62 Hrc ). Tevens is deze ronde wisselplaat erg goed voor het voorfrezen in constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, gietijzer en Aluminium.

Deze freesplaten worden volgens I.S.O geproduceerd en kan dus worden uitgewisseld met wisselplaten van andere fabrikanten, die volgens I.S.O. produceren.

Deze ronde wisselplaat, wordt geproduceerd in de volgende maten;
Rdhx 0501
0701
0702
1003
12T3
1604
2206.
Klik op de afbeelding en download (automatisch) alle informatie over deze ronde wisselplaat van Dijet, met betrekking tot de eigenschappen, toepassingen en snijsnelheden.

Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Dijet producent van freeskop zoals vlakfrees, hoekfrees, high feed mill een hoge voedingsfrees, Diemaster een freeskop met ronde wisselplaten, kopieerfrees oftewel bolkopfrees en radiusfrees. De kopieerfrees en radiusfrees zijn zeer goed geschikt voor het zeer glad en nauwkeurig nafrezen van constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, Rvs, Inconel en Aluminium. Hardmetalen freesplaten van Dijet voor vlakfrees, hoekfrees, radiusfrees, kopieerfrees, bolkopfrees, high feed mill een hoge voedingsfrees en freeskop met ronde wisselplaten. De freesplaten worden veelal volgens ISO-codering gemaakt. Hardmetalen freesplaten zoals de Apkt, Rdhx, Rdht, Sekn, Sekr, Sekt, Tpng, Tpgw, Tpkn. Hardmetalen draaibeitelszoals de Cnmg, Dnmg, Snmg, Tcmt, Vbmt, Vnmg en de Wnmg. De draaibeitels met de Sz spaanbreker zijn goed geschikt voor het draaien van Rvs.

Rdhx freesplaat

Informatie of offerte?

Indien u meer informatie wenst, gelieve het onderstaande formulier in te vullen en te versturen.

Of neem telefonisch contact. 0475-549000