Rdmw freesplaat.

Rdmw freesplaat van Dijet zijn ronde wisselplaten, bedoeld voor de SuperDiemaster SDH. Deze ronde wisselplaten zijn 68% sterker, en snijden 21% lichter in vergelijking met Rdhx wisselplaten.

Deze ronde freesplaten hebben geen spaanbreker, en zijn leverbaar in de maten;
07T2 MoT, 1004 , 1204, 1606.

De bovenstaande ronde wisselplaten zijn bedoeld voor het frezen van constructiestaal, veredelingsstaal en frezen van gereedschapsstaal.

De bovenstaande freesplaat, met spaanbreker is leverbaar in:
Rdmt 07T2 MoT
Rdmt 1004 MoT
Rdmt 1204 MoT
Rdmt 1606 MoT.

De bovenstaande wisselplaten van Dijet zjn bedoeld voor het frezen van Rvs.

En voor het bewerken van supernikkellegeringen, frezen van Inconel heeft Dijet de onderstaande wisselplaten;
Rdgt 07T2 MoE
Rdgt 1004 MoE
Rdgt 1204 MoE
Rdgt 1606 MoE.

Klik op de afbeelding en download (automatisch) alle informatie over deze ronde freesplaat met betrekking tot de eigenschappen, toepassingen en snijsnelheden.
Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Dijet producent van freeskop zoals vlakfrees, hoekfrees, high feed mill een hoge voedingsfrees, Diemaster een freeskop met ronde wisselplaten, kopieerfrees oftewel bolkopfrees en radiusfrees. De kopieerfrees en radiusfrees zijn zeer goed geschikt voor het zeer glad en nauwkeurig nafrezen van constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, Rvs, Inconel en Aluminium. Hardmetalen freesplaten van Dijet voor vlakfrees, hoekfrees, radiusfrees, kopieerfrees, bolkopfrees, high feed mill een hoge voedingsfrees en freeskop met ronde wisselplaten. De freesplaten worden veelal volgens ISO-codering gemaakt. Hardmetalen freesplaten zoals de Apkt, Rdhx, Rdht, Sekn, Sekr, Sekt, Tpng, Tpgw, Tpkn. Hardmetalen draaibeitelszoals de Cnmg, Dnmg, Snmg, Tcmt, Vbmt, Vnmg en de Wnmg. De draaibeitels met de Sz spaanbreker zijn goed geschikt voor het draaien van Rvs.

Rdmw freesplaat van Dijet

Informatie of offerte?

Indien u meer informatie wenst, gelieve het onderstaande formulier in te vullen en te versturen.

Of neem telefonisch contact. 0475-549000