Sekn freesplaat.

Sekn freesplaat wordt toegepast op vlakfrezen.

Sekn freesplaat  van Dijet wordt volgens I.S.O. geproduceerd en kan dus worden uitgewisseld met een andere freesplaten, van andere fabrikanten, die ook volgens I.S.O produceren.

Deze vierkantige wisselplaten ( S van square ), hebben een vrijloophoek van 20 graden en worden volgens tolerantie-klasse K geproduceerd. Deze freesplaten hebben geen spaanbreker.

De Sekn freesplaat van Dijet wordt gemaakt in de volgende maten;
1203,  1204,  1504.

Behalve deze freesplaten zijn tevens leverbaar, in dezelfde tolerantieklasse K;
Sekr 1203, zonder gat voor de schroefklemming.
Sekt 1204, met gat voor de schroefklemming.

Dijet produceert ook vierkantige wisselplaten in de ( H ) tolerantie klasse;
Sdhw 1204
Seht  1204
Sehw 1204.

Deze freesplaten worden meestal toegepast in een vlakfrees. Alle hier bovenstaande freesplaten van Dijet worden in meerdere hardmetaalsoorten vervaardigd, gecoat en ongecoat. Maar ook in de Cermet. Hierdoor zijn deze wisselplaten geschikt voor het vlakken van constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, roestvaststaal, gietijzer en Aluminium.

Klik op de afbeelding en download (automatisch) alle informatie over deze freesplaten van Dijet, met betrekking tot de eigenschappen, toepassingen en snijsnelheden.
Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Dijet producent van freeskop zoals vlakfrees, hoekfrees, high feed mill een hoge voedingsfrees, Diemaster een freeskop met ronde wisselplaten, kopieerfrees oftewel bolkopfrees en radiusfrees. De kopieerfrees en radiusfrees zijn zeer goed geschikt voor het zeer glad en nauwkeurig nafrezen van constructiestaal, veredelingsstaal, gereedschapsstaal, Rvs, Inconel en Aluminium. Hardmetalen freesplaten van Dijet voor vlakfrees, hoekfrees, radiusfrees, kopieerfrees, bolkopfrees, high feed mill een hoge voedingsfrees en freeskop met ronde wisselplaten. De freesplaten worden veelal volgens ISO-codering gemaakt. Hardmetalen freesplaten zoals de Apkt, Rdhx, Rdht, Sekn, Sekr, Sekt, Tpng, Tpgw, Tpkn. Hardmetalen draaibeitelszoals de Cnmg, Dnmg, Snmg, Tcmt, Vbmt, Vnmg en de Wnmg. De draaibeitels met de Sz spaanbreker zijn goed geschikt voor het draaien van Rvs.

Sekn freesplaat

Informatie of offerte?

Indien u meer informatie wenst, gelieve het onderstaande formulier in te vullen en te versturen.

Of neem telefonisch contact. 0475-549000